Spor Toto 1’inci Lig’de deplasmanda Adanaspor’a 1-0 yenilerek üst üste 3’üncü yenilgisini alan Altınordu, kendini düşme sınırında buldu.
Bu dönem deplasmanda oynadığı 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve dış alanda arka arda 5’inci yenilgisini alan kırmızı-lacivertliler, 10 puanda kalarak düşme sınırından kurtulamadı.
Son 2 müsabakada gol atamayan İzmir temsilcisi, 11’inci maçında toplam 7’nci defa alandan puansız ayrıldı. Rakip kaleye toplam 12 gol bırakan Altınordu, kalesinde 23 gol görerek en makûs savunma performansına imza atan grup pozisyonunda yer alıyor.
Ligde cumartesi günü meskeninde tepe yarışı veren Eyüpspor’u konuk edecek Altınordu’da orta saha oyuncusu Metehan ile santrfor Enis sarı kart cezalısı durumuna düştü.
EroÄŸlu: Kaybetmeyi hak edemedik
“Bu sene deplasmanda çok baÅŸarılı olmadığımız bir dönem yaşıyoruz” diyen teknik yönetici Hüseyin EroÄŸlu, Adananaspor maçının akabinde, “En azından kaybetmeyi hak etmedik. Karambolde atamadığımız toplar var. Bu durumlarda bir gol bulabilirdik. Golü atsak tahminen biz kazanabilirdik fakat rakibimiz duran toptan golü buldu. Son dakikalarda yediÄŸimiz golle maÄŸlup olduk. Bu manada üzgünüz. Bu sene istediÄŸimiz üzere sonuçlar alamıyoruz. Lig süratli bir biçimde ilerliyor, yanılgı affetmiyor. Altınordu’nun tırmanışa geçeceÄŸi haftalar gelecek. Åžu anda sancılı bir süreç yaşıyoruz. En kısa müddette toparlanıp bir çıkış sürecine girmeliyiz” biçiminde konuÅŸtu.
Â