Real Madrid’in yıldızı Toni Kroos‘un menajeri Volker Struth, Erling Haaland‘ın gelecek dönem Borussia Dortmund’dan ayrılacağına inanıyor.
Erling Haaland’ın Avrupa’nın en beğenilen golcülerinden birine dönüşmesi kendisini transfer pazarının tanınan isimleri ortasına taşıdı.
Norveçli yıldızın diğer bir kulübe gitmesi Toni Kroos dahil olmak üzere birçok futbolcunun menajerliğini yapan Volker Struth’a nazaran potansiyel taliplere 300 milyon euroya mal olabilir.
Sport Bild’e konuşan Struth, “Menajer komitesi ve beş yıllık maaşı içeren paket transferi muhtemelen 250 ile 300 milyon euro hududunda olacak.” dedi.
Haaland’ın önümüzdeki yaz Dortmund’dan ayrılacağına kesin gözle baktığını belirten Struth, “Almanya’da bir oyuncu 50 milyon euro kazanırsa kıyamet kopar.” tabirlerini kullanarak 21 yaşındaki oyuncunun bir sonraki kulübünün Bayern Münih olmayacağını düşündüğünü söyledi.
Struth, Haaland’ın kararının mali taleplerine değil, sportif kriterlere dayanacağını da vurguladı.
Erling Haaland, sarı-siyahlılarla çıktığı 69 maçta 70 gole imza attı.