Liverpool menajeri Jurgen Klopp, “Şunu söylemeyelim ki yakın vakitte Donald Trump ve Boris Johnson’ın kazandığı iki seçim, tüm dünya ismine makûs bir iÅŸaretti zira herkes evvelce bunun yeterli sonuçlar doÄŸurmayacağını biliyordu” dedi.
Premier Lig grubu Liverpool’un menajeri Jurgen Klopp, Donald Trump ve Boris Johnson’ın tüm dünya ismine berbata gidişi temsil ettiğini söyledi.
Trump, 2016 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin 45. Lideri olurken Johnson ise bundan yıl sonra İngiltere’nin Başbakanı olarak seçilmişti. Trump ABD tarihinin en tartışmalı figürlerinden biri olarak kabul edilirken Johnson ise bilhassa pandemi periyodundaki idaresiyle gündem olmuştu. Klopp, bu isimlerin birinci etapta seçimleri nasıl kazandığını sorguladı.
“Biri gitti lakin oburu hâlâ çırpınıyor”
Alman menajer, Gabby Logan’ın Mid-Point isimli podcast’ine konuk oldu ve şunları söyledi: “Şunu söylemeyelim ki yakın vakitte Donald Trump ve Boris Johnson’ın kazandığı iki seçim, tüm dünya ismine makûs bir işaretti zira herkes evvelce bunun âlâ sonuçlar doğurmayacağını biliyordu. Fakat toplum olarak buna biz müsaade verdik ve buna inanamıyorum. Artık biri gitti lakin başkası hâlâ çırpınıyor. Bu inanılmaz.
Â