NBA’de Golden State Warriors’ın yıldızı Klay Thompson, 941 günün akabinde Cedi Osman’ın formasını giydiÄŸi Cleveland Cavaliers karşısında alana döndü ve birinci maçında 17 sayı, 3 ribaunt ile oynadı.
NBA ‘de Golden State Warriors’ın süperstarı Klay Thompson, dün gece Cleveland Cavaliers maçı ile alanlara döndü. Klay Thompson, 941 gün sonra yaptığı dönüşte tesirli bir imaj sergilemeyi baÅŸardı.
Uzun müddet sonra gerçekleÅŸen bu dönüşte 20 dakika forma giyen baÅŸarılı oyuncu; 17 sayı, 3 ribaunt ile uygun bir baÅŸlangıç gerçekleÅŸtirdi. Klay Thompson’ın da katkı saÄŸladığı bu ortamda Golden State Warriors, alanında ağırladığı ulusal oyuncularımızdan Cedi Osman’ın formasını giydiÄŸi Cleveland Cavaliers’ı 96-82 maÄŸlup etti.
2019 NBA Finalleri’nin altıncı maçında Toronto’ya karşı sol diz çapraz baÄŸ sakatlığı yaÅŸayan Klay Thompson, bu sakatlık için tedavi süreci sırasında Kasım 2020’de bu sefer saÄŸ aÅŸil tendonu kopmuÅŸtu. 941 gündür forma giyen Klay Thompson’ın dönüşü, Kovid-19 nedeniyle ıstıraplar yaÅŸanan mevcut ortamda büyük ilgi, memnunluk yarattı.
İlgili