Spor Toto Harika Lig’in 21. haftasında Altay ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki çabayı konuk ekip 2-0 kazanarak 4 maç ortadan sonra 3 puanla tanıştı.
Eylül ayından bu yana 13 maçtır galip gelemeyen Altay, Mustafa Denizli ile yollarını ayırıp Nobre’yi kadronun başına getirdi. Lakin Denizli’nin yardımcılığından grubun başına geçen Nobre de İzmir takımının hasretine son veremedi.
13 maçlık hasreti sonlandırmak ve 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak isteyen Altay, rakibine direnemedi.
4 maçtır kazanamayan Alanyaspor ise hasrete İzmir’de son verdi. Emre Akbaba, 26. dakikada kadrosunu 1-0 öne geçirdi. Altay, 60. dakikada Borja’nın kendi kalesine attığı golde Bamba’nın ofsaytta olması gerekçesiyle 1-1’lik beraberlik bahtını kaçırdı.
Konuk grup 81. dakikada Oğuz Aydın’ın attığı golle güzelce rahatladı vee maçı 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
Bu sonucun akabinde Altay 18 puanla 18. sırada kalırken, Alanyaspor da 32 puanla 8. sıraya yükseldi.
Ligin 22. haftasında Altay, Çarşamba günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Alanyaspor ise Perşembe günü alanında Hatayspor’u konuk edecek.
Â
İlgili