2021 Ballon d’Or ödül merasimine katılmayan Cristiano Ronaldo, France Football Genel Yayın Direktörü Pascal Ferre‘nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yalanladı.
Ballon d’Or galasına katılmama kararı alan Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından France Football tertibine reaksiyon gösterdi.
Ronaldo yaptığı paylaşımla France Football Genel Yayın Direktörü Pascal Ferre’nin kelamlarını maksat aldı.
Ferre, “Cristiano’nun tek bir hedefi var, o da Messi’den daha fazla Ballon d’Or mükafatı ile emekli olmak. Biliyorum zira bana söyledi” demiÅŸti.
Ronaldo ne dedi?
Pascal Ferre palavra söyledi. Kendini ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı” diyen 36 yaşındaki yıldız, “Bu kadar itibarlı bir mükafattan sorumlu kiÅŸinin, Fransa Futbolu’na ve Ballon d’Or’a her vakit hürmet duyan birine hürmet duymadan bu halde palavra söylemesi kabul edilemez. Ve bugün yeniden palavra söyledi, galada olmadığımı, var olmayan bir karantinayla haklı çıkardı.
Pascal Ferre, Lionel Messi’den daha çok Ballon d’Or alarak futbolu bırakmak istediÄŸime dair palavralar söyledi. Kendi ismini yaymak için beni kullandı. Bu türlü bir palavra kabul edilemez. MesleÄŸimin en büyük hırsı profesyonel futbolcu olmak isteyenlere örnek olmak ve adımı dünya futbolu tarihine altın harflerle yazdırmak. MesleÄŸimin başından beri sportmenlik ve Fair-Play’e ihtimam gösteririm. Kazananları her vakit tebrik ederim. Bütün odak noktamı Manchester United’la dönemin kalanına çevirdim. Gerisi? Umurumda deÄŸil.” tabirlerini kullandı.
Â