Harika Lig’de kritik derbiyi Fenerbahçe kazandı. Sarı-lacivertli grup deplasmanda Galatasaray’ı 2-1 yendi. Dev uğraş kadrosunun birinci golünü kaydeden Mesut Özil galibiyeti yorumladı. Özil, “Elimizden geleni yaptık. Uygun oynayan ekip kazandı. Çok çok mutluyum” dedi.
Derbide Fenerbahçe’nin birinci golünü atan yıldız futbolcu Mesut Özil müsabaka sonrası beIN SPORTS’a konuştu.
Maçı pahalandıran Mesut Özil, “Çok memnunuz. Aslında birkaç gün evvel de demiştim, hoş hazırlandık. Hoca elinden geleni yaptı. Sonuna kadar savaştık ve inandık. Allah’ıma şükürler olsun, bugün burada kazandık ve meskene gideceğiz” dedi.
Yıldız futbolcu kelamlarını, “Sistemi de değiştirdik. Az vakit vardı. 1-2 gün tüm kadro çalıştık. Hoş oynadık. Elimizden geleni yaptık. Güzel oynayan ekip kazandı. Çok çok memnunum. Fenerbahçe topluluğuna da çok çok teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yapıyor, bizi her vakit destekliyorlar” sözleriyle sürdürdü.
Attığı gole de değinen Mesut, “Ben Fenerbahçemle büyüdüm. Küçüklüğümden beri derbileri seyrederdim. Fenerbahçeme geldim, Çubuklu formayı giydim, burada gol atmak beni daha da memnun etti” formunda konuştu.