Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, GZT Giresunspor maçıyla birlikte 61. kere bordo-mavili kadronun başında alana çıkacaktı. Lakin tecrübeli çalıştırıcı, Sivasspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle taraftarı önünde 61. maçında kulübedeki yerini alamayacak.
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020’de bordo-mavili grubun başına geçti. 434 günlük vazife müddetinde Harika Lig, Harika Kupa, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 60 müsabakada kadronun başında alanda yer alan Avcı, 36 galibiyet, 17 beraberlik ve 7 maÄŸlubiyet elde ederek, 2.08’lık puan ortalaması yakaladı.
61. maçta yok
Bordo-mavili kadronun başında ÅŸampiyonluÄŸa yanlışsız ilerleyen Abdullah Avcı, ‘plaka’ diyeceÄŸi haftada taraftarı önünde grubun başında alanda olamayacak. DG Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle GZT Giresunspor uÄŸraşında kulübede olamayacak tecrübeli teknik adamın yardımcıları Orhan Ak ve Hâkim Korkmaz kenarda bulunacak.
Yeni transferler taraftarla buluÅŸuyor
Trabzonspor’da, tedavileri devam eden Djaniny, Trondsen, Nwakaeme’nin yarınki müsabakada forma giymeleri beklenmiyor. Tedavisi tamamlanan Siopis ile ilgili kararı ise teknik yönetici Avcı verecek. Bordo-mavililerin yeni transferleri Visca ve Puchacz’ın da taraftarlarla buluÅŸması yüksek ihtimal.
4 yıl ortadan sonra bordo-mavili taraftarların önüne çıkacak olan Yusuf ErdoÄŸan’ın birinci 11’de maça baÅŸlamasa dahi oyuna sonradan dahil olması bekleniyor.